Наименование компании: | нет информации |
WWW-страница: | http://grzyby-lecznicze.pl/zapalenie-oskrzeli/ |
Отдел: | нет информации |
Должность: | maszynistka |
Место расположения: | Park Jana Jonstona |
Направление деятельности: | Będąc w ciąży z moim kolejnym synem nabawiłam się nieprzerwanie nawracającego zapalenie oskrzeli w chorobie. Organizm immunologiczny był osłabiony za pomocą ciąże, które nastąpiły 1 po drugiej. Chcąc nie chcąc musiałam przyjmować antybiotyki, ponieważ kaszel był bardzo bolesny dodatkowo sprawiał, że nie mogłam złapać powietrza, ponadto towarzyszyło temu zapalenie zatok, jakie mnie bardzo ograniczało (bóle głowy, utrata zmysłu gustu, problemy z opieką powyżej małym dzieckiem, zaburzenia snu…). Nawroty zapalenia oskrzeli ówczesny coraz częstsze. Pewnego razu platforma obywatelska czterech tygodniach choroby symptomy zaczęły wydawać się jeszcze z większym natężeniem uporczywe, bolesne i długofalowe. Witam, przyjmuję grzyby Reishi i Coriolus już ok. 1, 5 tygodnia, trzaśnięcia gorąca i klimakterium zaburzenia snu ustąpiły całkowicie. Ponadto gdybam się znakomicie. Niestety w razie moich pleców nie zauważyłam poprawy, ale może chcą one trochę więcej czasu… To tylko krótka notka odnośnie nadciśnienia i fibromialgia mojej matki oraz wysokie podziękowania za Wasze zalecenia. Od podjęcia kuracji na podstawie Reishi i Shiitake moja mama czuje się daleko lepiej. Ciśnienie krwi obniżyło się nieco i bóle związane z fibromialgią znajdują znacznie mniej odczuwalne. Mać ma więcej siły, przyjemności życia i czuje się dobrze. Hericium jest grzybem witalnym będącym doskonałym organizmem na wszystkie zaburzenia w obszarze żołądkowo-jelitowym. Szczególnie w razie leczniczy grzyb wykonuje szybko i efektywnie. Badanie z udziałem pacjentów reagujących na tę chorobę wykazało, że w ciągu bardzo krótkiego czasu u 82% pacjentów wystąpiło znaczne poprawienie pułapu i redukcja typowych wyrazów. U 58% zanotowano kompletne ustąpienie nieżytu. Ponadto dotarła trwała regeneracja błony śluzowej żołądka. |